Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2021.01.21.

A fejlődés útján

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület és a Flexi-Team Aerobik Klub fúziójának gondolata 3 évre mutat vissza. Már akkor elkezdődtek a közös szakmai munka alapjainak a lefektetése. Ennek gyümölcseként tavaly tavasszal kiemelten komoly szakmai közös munka vette kezdetét, amelynek részeként megvalósult a teljes fúzió is. Tavasztól az egri Flexi-Team Aerobik versenyzői több alkalommal is Nyíregyházán csiszolták tudásukat és a nyíregyházi aerobik versenyzői csapat is számos alkalommal edzett közösen az egriekkel. A Nyíregyházi Torna Sportegyesület a Győri Torna Klubbal kialakított virágzó testvérklubi kapcsolata mellett, az aerobik vonalon, a kiváló, professzionális, fiatal szakmai stábbal rendelkező egri Flexi-Team Aerobik Klubbal állapodott meg abban, hogy kölcsönösen segítik egymás szakmai fejlődését is. Magyar D. Judit az NYTSE – Flexi-Team aerobik szakágának vezetője az elmúlt időszakban is rendszeresen „átjárt” Egerbe, ahol a szakmai vezetés mellett, aktívan részt vállalt az edzések tartásában is. Magyar D. Judit márciustól szélesebb spektrumú teendői miatt (ami a hétfői napon realizálódott) és egy „kis” családi motivációval fűszerezve, az eddigiektől több időt fog Egerben tölteni. Természetesen, Magyar D. Judit szakmai tudására, tapasztalatára a Nyíregyházi Torna Sportegyesület továbbra is számíthat. Továbbá kiemelten fontos, hogy az NYTSE szép számú professzionális edzői gárdájával közösen, igazi csapatot alkotva tudta kamatoztatni Magyar D. Judit a tudását és tapasztalatát. A közelmúltban a Nyíregyházi Torna Sportegyesület újabb aerobik szakemberrel erősített, Lénárt Stefánia (róla bővebben: https://nytse.hu/lenart-stefania-2/) személyében, aki a debreceni Flex HD egyesületben nevelkedett és számos hazai versenyen, Magyar Kupán és Világbajnokságon állhatott a dobogó legfelső fokára.

Lénárt Stefánia eredményei:

  • 4 arany Világbajnoki érem páros trió csapat
  • 1 arany nemzetközi érem egyéni
  • Többszörös Magyar Kupa bajnok és 6 szoros ezüst érmes egyéni, páros, trió és csapat
  • Többszörös diákolimpia bajnok és 6 szoros ezüst érmes trió és csapat
  • Többszörös magánrendezésű verseny bajnok trió és csapat 

Lénárt Stefániával vált teljessé, az amúgy is erős szakmai aerobik vonal, mert így az NYTSE aerobik szakág tagjainak fejlődéséért, az alábbi szakmai specializálódás alapján, 5 kiváló szakember dolgozik minden nap.

  • Lénárt Stefánia aerobik koreográfia, aerobik technikai edző
  • Magyar D. Judit szakmai konzultáns, aerobik edző (+testvérklub)
  • Kovács Gábor erőnléti, periodizációs és elem technikai edző
  • Nyisztor Belián erőnléti edző, elem technikai edző
  • Nagy Diána balett edző

Stefániával és Beliánnal már többször is találkozhattatok személyesen az NYTSE aerobik edzésein. A Stefánia fiatalos lendületével, óriási versenytapasztalatával és Magyar D. Judit szakmai irányításával, proaktív munkájával egy kiemelkedően erős szakmai vonal született az NYTSE életében aerobik vonalon is.

A fejlődés útján tovább haladunk, mert tovább bővül a Nyíregyházi Torna Sportegyesület edzői csapata. Nagy Diána balettedző, aki modern táncot is tanít, csatlakozik az egyesültünkhöz, így emelve még magasabbra a kiemelkedő szakmai tudást.

A szakmai fejlődés mellett, óriási örömhír és visszajelzés mindannyiunknak, Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkárának a levele. A Nyíregyházi Torna Sportegyesület életében óriási mérföldkő a nyíregyházi tornacsarnok rövid időn belüli megvalósítása.

Végül álljon itt a Magyar Torna Szövetség főtitkárának levele:

Hajrá NYTSE!

crossmenu