Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2024.01.27.

A kitartás és közösség ünneplése: A Nyíregyházi Torna Sportegyesület látványos évzáró gálaműsora és díjátadó ünnepsége

Izgalommal teli hangulatban zajlott a mai napon a Nyíregyházi Torna Sportegyesület évzáró gálaműsora. A rendezvény a Szegedi Károly Sport- és Szabadidőközpontban, a tornászok éves teljesítményének elismeréseként került megrendezésre. A fiatal tehetségek és a tapasztalt sportolók közös ünneplése remekül szemléltette a sportágban rejlő összetartozás és támogatás erejét.

A gála díszvendégei között büszkén üdvözölhettük Mészáros Sándort, a Győri Atlétikai Club torna szakosztályvezetőjét és sportszervező-menedzserét. Az esemény másik kiemelt vendégeként pedig örömmel köszönthettük Mészáros Krisztofert, aki Európa-bajnoki 2. és 3. helyezésével, mesterfokú bajnoki címével, valamint párizsi olimpiai kvalifikációjával a fiatal tornászok példaképévé vált.

A rendezvény fő célja a sportegyesület tornászainak elismerése, díjazása volt. Az eseményt a Nyíregyházi Torna Sportegyesület tornászai egy különleges bemutatóval színesítették, méltón megünnepelve az elmúlt év eredményeit. A sportcsarnok a bemutató után valódi gálateremmé változott, a díjazottakat és hozzátartozóikat egy ünnepi, örömteli közeg fogadta. A díjátadó alkalmával a résztvevők lelkesedve ünnepelték egymást.

A gálán összegyűlt résztvevőknek nemcsak a magas színvonalú tornabemutató nyújtott emlékezetes élményt. Az esemény keretében a kiváló teljesítményükért díjazott gyerekek büszkén vehették át elismeréseiket. Az évzáró gála hangulata emellett a tornászsikereket ünneplő közönség lelkesedéséből is táplálkozott, erőteljes közösségi élményt teremtve.

Az egész éves kiemelten eredményes edzésmunkájukért díjazásban részesültek:
Gadányi Emma, az év lány sportolója;
Kusnyerik Gergő, az év fiú sportolója;
Szalacsi Marcell, az év tornásza a nyíregyházi fiú csoportból;
Herczku Bálint, az év tornásza a nyírbátori fiú csoportból;
Pongó Levente, az év tornásza az ibrányi fiú csoportból;
Kanyó Zara, az év tornásza a nyírbátori lány I. csoportból;
Tóth Lili, az év tornásza a nyírbátori lány II. csoportból;
Asztalos Tamara, az év tornásza az ibrányi lány csoportból;
Kiss Róza, az év tornásza a nyíregyházi kezdő lány csoportból;
Mogyorósi Flóra, az év tornásza a nyíregyházi haladó lány csoportból.
Ezúton is szívből gratulálunk minden díjazottnak az elismeréseikhez!

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület büszke arra, hogy a belépőjegy árából befolyt összeg nem csupán a gála megrendezését támogatta, hanem fontos beruházáshoz járul hozzá. Az egyesület az összeget tatami szőnyeg vásárlására fordítja, tehetséges tornászait támogatva, a sportolók fejlődéséhez a megfelelő felszerelés ugyanis rendkívüli jelentőséggel bír.

Ahogyan a sportegyesület elnöke fogalmazott, a 2023-as évzáró díjátadó gálaműsor nemcsak az elmúlt időszak eredményeinek, hanem egyúttal a közösség erejének és a tornasport iránti elkötelezettségnek az ünnepe is volt. Kovács Gábor elnök kiemelte minden résztvevő fontos szerepét, akik hozzájárultak ahhoz, hogy az egyesület olyan közösséggé formálódjon, amelynek tagjai a sport örömén túl a csapatszellem és kitartás élményét is együtt élik meg. Köszöntőjében továbbá rámutatott, hogy mindenki számára nyitva állnak az NYTSE kapui.

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület évzáró gálája nem csupán egy ünnepi alkalom volt, hanem közösségformáló és jövőorientált esemény is, mely az egész 2023-as évet összefoglalta a tornászok számára, és reményekkel teli előretekintést nyújtott a következő szezonra.

crossmenu