Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2023.12.05.

Arany minősítések egyéniben és csapatban is

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület 2023. december 3. vasárnap részt vett az Újfehértón megrendezett Abigél Országos Minősítő Táncfesztiválon. Az NYTSE sportolói Nod Diana vezetésével és koreográfiáival felvértezve több produkcióval is kiválóan szerepeltek. Így az egyéni és a csoportos szereplések is arany minősítéssel lettek díjazva.

Két csoportos táncot mutatott be az egyesületünk. Az első produkció címe A tánc az álmom, ami egy lassabb tánc volt, a másodiké pedig Dance with me ami egy gyorsabb koreográfia. Mindkét táncban maradandót alkottak a sportolók és kivívták a szakmai elismerést. A produkciókban Arany minősítés volt a jutalma a kitartó munkának.

A csapat tagjai: Hajling Csenge, Nagy Szofia Emma, Katona Maja, Mogyorósi Flóra, Marx Flóra Olívia, Gadányi Emma, Szilágyi Éva, Veress Vivien

Négy versenyzővel egyéni gyakorlatokkal is részt vett az NYTSE a Táncfesztiválon. Mindannyian csodálatosan teljesítettek, így az egyéni produkciók is kiemelt sikert arattak.

Gadányi Emma - Arany minősitést,
Mogyorósi Flóra - Kiemelt arany minősitést,
Katona Maja - Arany minősitést, és
Veress Vivien - Arany minősitést ért el.

Gratulálunk a csapatnak és az egyéni versenyzőknek a kiemelkedő eredményért és külön köszönet Nod Dianának a fantasztikus koreográfiákért és a professzionális felkészítésért.

Az NYTSE büszke az elért eredményekre és minden egyes sportolójára, legyen akár kezdő ovis csoportos vagy akár haladó tornász. A kiváló eredmények eléréséért köszönet illeti a sportolók szüleit is, akiknek odaadó támogatása felbecsülhetetlen. A szülők nélkülözhetetlen pillérek, és hálásan köszönjük az áldozatos munkát, amit a gyermekek fejlődése érdekében tesznek.

A Táncfesztiválon készült képekért kattints ide!

Te is csatlakoznál?

Az NYTSE egészen új dimenziókat nyit meg számodra. Az NYTSE család Téged is vár! Itt megtalálhatod a támogatást, a motivációt és az inspirációt. Veled és az edzőink szakértelmével megtapasztalhatod az izgalmas versenyek adrenalinját, a diadalok eufóriáját és az összetartó közösség varázsát. Itt fejlődhetsz és kiteljesedhetsz.

Gyere, és légy részese az NYTSE csapatának, ahol a Te álmaid is valóra válhatnak. Szakértő edzőink segítségével lépésről lépésre haladhatsz előre és akár már következő versenyen Te is ott lehetsz. Jelentkezz az ingyenes próbaedzésre!

Hajrá NYTSE!

crossmenu