Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2023.06.03.

Bemutatkoztak az NYTSE FitKid sportolói

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület FitKid szakosztálya Abonyban mutatkozott be első versenyén. Az abonyi megméretetés az idei évben már a 2. amelyet a FitKid Szövetség rendezett meg. Ezen a nagyszabású rendezvényen NYTSE FitKid szakosztálya büszkén mutatkozott be. A nyíregyházi Torna Sportegyesület sportolói csapatban és egyéni versenyszámokban indultak, 6 különböző korcsoportban.

„Az volt a célunk, hogy bemutatkozzunk a sportágban és értékes tapasztalatokat szerezünk. A FitKid "család" meghitt légkört teremtett számunkra, ahol megtapasztalhattuk a befogadás erejét is. A vezetők és az edzők készségesen támogattak bennünket, sok-sok visszajelzést adva és segítséget nyújtva.” – mondta Kovács Gábor a Nyíregyházi Torna Sportegyesület elnöke

A lányoknak ez volt az első versenye ebben az új sportágban, az izgalom tapintható volt, de képességeik, a kitartásuk és a csapatszellemnek köszönhetően varázslatos gyakorlatokat mutattak be. A gyakorlatok sikerességétől, talán még fontosabb, hogy tapasztalatokat és önbizalmat szereztek a következő versenyekre.

Az esemény során nemcsak a sportteljesítmények, hanem a szülők támogatása is felbecsülhetetlen volt. Köszönettel tartozunk nekik a szeretetteljes biztatásért, a versenyzőink melletti kiállásért és támogatásért. A szülők nélkülözhetetlen pillérek, és hálásan köszönjük az áldozatos munkát, amit a gyermekek fejlődése érdekében tesznek.

Mindannyian megtapasztaltuk, hogy a FitKid nem csupán egy sportág, hanem egy életstílus, amelyben az akrobatikus torna, az aerobik, a ritmikus gimnasztika és a modern tánc találkozik. Ez a sportág nemcsak a testet edzi, hanem az érzelmi és szellemi fejlődést is elősegíti.

Te is csatlakoznál?

Az NYTSE FitKid szakosztálya egészen új dimenziókat nyit meg számodra. Merülj el az akrobatikus torna lenyűgöző világában, ahol a mozdulataid a harmónia ritmusát követik. Engedd, hogy a ritmikus gimnasztika mágikus dallama körbeöleljen, és tapasztald meg az aerobik felszabadító erejét. Éld át a modern tánc művészetének szabadságát! Légy energikus, felszabadult és boldog!

Az NYTSE FitKid család Téged is vár! Itt megtalálhatod a támogatást, a motivációt és az inspirációt. Veled és az edzőink szakértelmével megtapasztalhatod az izgalmas versenyek adrenalinját, a diadalok eufóriáját és az összetartó közösség varázsát. Itt fejlődhetsz és kiteljesedhetsz.

Gyere, és légy részese az NYTSE FitKid csapatának, ahol a Te álmaid is valóra válhatnak. Szakértő edzőink segítségével lépésről lépésre haladhatsz előre és akár már következő versenyen Te is ott lehetsz. Jelentkezz az ingyenes próbaedzésre!

Gratulálunk az NYTSE FitKid sportolóinak és további sok sikert kívánunk!

Hajrá NYTSE! Hajrá FitKid!

crossmenu