Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2021.04.26.

Fejlődésben az új tornászcsapat

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület új tornászcsapata a Húsvéti szereplés után, 2021. április 25. vasárnap részt vett Budapesten a Magyar Torna Szövetség UP CSB. II. fordulóján, Gyermek kezdő korosztályban. Az NYTSE csapatának vasárnap hajnalban volt az ébresztő és már 6 órakor az indulás. A tornászcsapat lelkesen, tele bizonyítási vággyal készült erre a megméretetésre, ahol minden csapattag bizonyította, hogy az első forduló óta mennyit tudtak fejlődni, a kitartásnak, az elhivatottságnak és a koncentrációnak köszönhetően. A csapat 7 tagja, már igazi csapatként szerepelt, egymást kiegészítve, erősítve. Háromnegyed kilenckor már megkezdték a bemelegítést és 10 órakor a nyíregyházi ifjú tornászcsapat a küzdőtérre lépett és megkezdte a versenyzést. Az előző fordulóhoz képest mind a gimnasztikai, mind az ugrás gyakorlatnál látszott a két forduló közötti idő alatt végzett kitartó munka, így mindkét számban jobb eredmények születtek mint Húsvétkor. A vasárnapi versenyen egyedül a talaj gyakorlatokban nem érett még meg a fejlődés gyümölcse, de részleteiben erősebb volt a legutóbbinál.

"Minden tiszteletet megérdemelnek az ifjú tornászaink, büszke vagyok rájuk! Nem csak a tehetségüket, hanem kitartásukat is megmutatták ezen a budapesti fordulón" - mondta Tamás István, edző.

"A fejlődés útjára léptek az NYTSE ifjú tornászai. Alig pár hét alatt, gyorsan fejlődtek, erősebbek, pontosabbak lettek. Gratulálok az egész csapatnak, mert a versenyen igazi sportolóként viselkedtek. Csodálatos részese lenni annak, hogy 7 különböző gyermek, csapatként a fejlődés útján járnak. - foglalta össze Veres Mihály, edző.

A csapat tagjai: Berze Dávid, Tóth Dávid, Sipos Tamás Áron, Szanyi Ármin, Varga Zalán, Szabó Péter, Sarkadi Zsolt
Edzők: Tamás István és Veres Mihály

Gratulálunk és további sikeres felkészülést és szereplést kívánunk!

A versenyről készült képekért kattints az alábbi linkre:
https://nytse.hu/galeria/

Hajrá NYTSE!

crossmenu