Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2024.05.02.

Gyönyörű gyakorlat a Fit Kid Diákolimpia selejtező versenyén

2024. április 27-én, szombaton került megrendezésre a Fit Kid Diákolimpia selejtező versenye, amelynek a csongrádi a Sághy Mihály Szakközépiskola adott otthont. A Nyíregyházi Torna Sport Egyesület színeiben Gadányi Emma, az „A” kategória VIII. korcsoportjában versenyzett. Ezen a megmérettetésen az előkelő 7. helyezést érte el.

„Emma gyakorlata jól sikerült és folyamatosan építjük bele a nehezebb elemeket, melyeket már ezen a versenyen is kipróbáltunk.” – mondta Kovács Gábor az NYTSE elnöke

Emma felkészülését versenyről versenyre Nod Diana és Kovács Gábor irányítják. A versenyző tudatosságának, szorgalmának, kitartásának, tehetségének és az edzők szaktudásának köszönhetően egyre precízebben mutatja be az összetettebb koreográfiát, amelybe nehezebb elemek is szép számmal szerepelnek.

A következő verseny május 11.-én szombaton, Szolnokon a Széchenyi Gimnáziumban kerül megrendezésre. Ez a verseny nem csak a kupasorozat második fordulója lesz, hanem az Európa kupa második válogató versenye is.

Gratulálunk Gadányi Emmának a versenyen elért teljesítményéért, további eredményes felkészülést és sok sikert kívánunk a következő versenyre!

A versenyen készült képekért kattints ide!

Csatlakozz hozzánk te is!

Az NYTSE már óvodás kórtól fogad új tagokat. Szakértő edzőink segítségével és támogatásával tudják megtanulni a Fit Kid minden mozzanatát. Professzionális, de mégis családias légkörben tudnak a gyermekek sportolni, új barátokat és élményeket szerezni.

Gyere és csatlakozz hozzánk most, hogy akár már a következő versenyen is részt vehess! Váltsd valóra az álmod, éld át a sport örömét és tapasztald meg a csapatszellem közös élményét! Ünnepeljük együtt a sikereket, győzelmeket! Legyél te is az NYTSE sportolója!

crossmenu