Nyíregyházi torna sportegyesület - A torna minden sport alapja!
+36 70 455 6453         info@nytse.hu
IMG-LOGO

Hírek

IMG-BLOG 2020-08-03

Az NYTSE összefoglaló hírei

Hírlevél

 

1. Emelt szivacsgödör vásárlása

 

Az Egyesület nagyon jutányos áron megvásárolt egy emelt szivacsgödröt a Győri Atlétikai Klubtól, amely már meg is érkezett Nyíregyházára. Köszönjük Smid Attila segítségét a tárolásban, valamint minden szülőnek és edzőnek, aki segített a pakolásban.

Szeretnénk ezt a szivacsgödröt minél hamarabb felállítani, de a jelenlegi tornaterem túl kicsi ehhez. Kérünk minden szülőt, hogy akinek bármilyen ötlete, ismeretsége van ehhez, az jelezze az info@nytse.hu email címen.

A szivacsgödör méretei: 30 méter x 20 méter, ekkor helyiségre, valamint 7,5 méter belmagasságú, fűthető helyiségre van szükség.

Minél hamarabb tudjuk felállítani a szivacsgödröt, annál hamarabb vehetik birtokba a gyermekek. Ezzel biztonságosabban és gyorsabban tudjuk a különböző elemeket megtanítani a gyerekeknek.

 

2. Tornacsarnok

 

Megerősítést kaptunk a Magyar Torna Szövetségtől, hogy a projekt folyamatban van, Nyíregyházán meg fog épülni a tornacsarnok. Ennek pontos idejét azonban nem tudták megmondani.

Addig is szeretnénk egy nagyobb tornaterembe költözni, hogy a folyamatosan növekvő igényeket ki tudjuk szolgálni.

 

3. Európai Uniós pályázat

 

Egyesületünk benyújtott egy közvetlen pályázatot Brüsszelbe. Ez egy mobilitási pályázat három uniós és egy afrikai ország részvételével. A pályázat elbírálása szeptember 1. napjáig megtörténik. Ha nyer a páylázat, 2021. január 1. és 2022. december 31. között edzőink külföldi szakmai képzésben vehetnek részt, valamint külföldi szakemberek jönnek hozzánk képzéseket tartani.

 

4. Informatika

 

Az Egyesület 2020. szeptember 1. napjától elindítja a Trackateam sport adminisztrációs szoftver használatát. Minden tag meghívást fog kapni a rendszerbe, amelyen belül látni fogja az edzéseken való jelenlétet és a tagok befizetéseit. Ezen a rendszeren keresztül fog történni a csoportokon belüli kommunikáció, illetve a befizetéseket könnyebbé tesszük a SimplePay rendszer integrálásával.

 

5. Weboldal

 

Kérünk minden tagot, hogy rendszeresen látogassák a www.nytse.hu oldat, amelyet folyamatosan frissítünk, és ahol minden fontos információt közzé teszünk.

Kérjük, hogy lájkolják a Facebook oldalunkat is, amelyen szintén megtalálható minden fontos hír.

 

6. Kapcsolattartás

 

2020. júliustól nem használjuk a nyiregyte@gmail.com email címet. Néhány hétig még ez is fogad emaileket, de hamarosan megszűnik.

 

Ezentúl az alábbi email címeket kell használni:

 

- általános kérdések: info@nytse.hu

 

- számlázással kapcsolatos kérdések: szamlazas@nytse.hu

 

- szakosztályok vonatkozásában: ferfiadmin@nytse.hu, noiadmin@nytse.hu, ovitorna@nytse.hu, gumiasztalszakag@nytse.hu, aerobicszakag@nytse.hu, parkour@nytse.hu

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak írásban történő jelzés alapján tudunk a felvetődő problémákkal és egyéb ügyekkel érdemben foglalkozni!

 

7. Tagsági díjak

 

Felhívjuk a tagság figyelmét arra, hogy minden esetben csak a kiküldött számla alapján fizessék be a tagsági díjakat. Az aktuális számla sorszámát kötelező feltüntetni.

 

Az Egyesületnek jelenleg nagyon sok kintlévősége van. A napokban kiküldtük mindenkinek e fizetési felszólításokat. A további elmaradások behajtását hivatalos úton kezdjük meg.

 

Az ezzel kapcsolatos észrevételeket a szamlazas@nytse.hu email címen lehet megtenni.

 

8. Kedvezmények

 

Az Egyesületben jelenleg fejenként 500 forint családi kedvezményt nyújtunk abban az esetben, ha több családtag (szülő vagy testvér) jár valamelyik csoportba. Emellett biztosítunk 500 forint szakági kedvezményt is azoknak, akik egyidejűleg több szakág edzéseire járnak. 

 

9. Új szakágak

 

2020. június 15. napjától új szakágak indultak el, amelyekre minden érdeklődő jelentkezését várjuk.

Megkezdődtek a gumiasztal, a parkour és a fitnesz foglalkozások.

Az ezekkel kapcsolatos információk megtalálhatóak a honlapunkon.

 

2020. augusztus 1. napjától tervezzük a futó klub indítását. Várjuk azoknak a szülőknek a jelentkezését akik kedden és csütörtökön amig a gyerekek tornáznak, szívesen mozognának velünk egy órát.  Természetesen bárki csatlakozhat, nem csak szülők és nem csak azok akiknek a gyerekei velünk tornáznak. Előképzettség nem szükséges, mindenki a tudásának megfelelő mozgáslehetőséget kap.   

 

10. Nyári napközis táborok

 

A nyári napközis táborok heti rendszerességgel indulnak minimum 10 fő jelentkezése esetén. Ezek a táborok nem csak a tagok, hanem mindenki számára nyitottak.

A testvér kedvezmény 10 százalék.

Az ezzel kapcsolatos információk megtalálhatóak a honlapunkon.

 

11. Egyesületi póló

 

Ismét rendelhető lesz az Egyesület logójával ellátott póló.

A honlapunkra hamarosan feltöltjük a rendeléssel kapcsolatos tudnivalókat.

Szeretnénk, ha minél több gyermek az egyesületi pólóban járna edzésre.

 

Kiemelt kommunikációs partnerünk

Támogatóink