Nyíregyházi torna sportegyesület - A torna minden sport alapja!
+36 70 455 6453         info@nytse.hu
IMG-LOGO

Hírek

IMG-BLOG 2019-09-15

Korszerű tornacsarnok épül Nyíregyházán

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület megalakulása óta sikeresen teljesíti a kitűzött sportszakmai követelményeket.

 

Ezzel párhuzamosan a Magyar Torna Szövetséggel folyamatosan zajlottak az egyeztetések, tárgyalások, hogy Nyíregyházán egy korszerű tornacsarnok építése kezdődhesen meg. A Nyíregyházi Torna Sportegyesület és a Magyar Torna Szövetség teljes mértékben egyetért azzal, hogy szűkségszerű egy korszerű tornacsarnok létrehozása, amely biztosíthatja a tornászok versenyekre való optimális felkészülését és egyben kiemelten népszerűsítheti a torna sportágat az élménytorna és rekreációs torna széleskörű lehetőségeivel.

 

Ennek eredményeként a Magyar Torna Szövetség nem csak támogatta, de el is indította azt a tárgyalássorozatot, amelynek eredményeként

 

"Elfogadták a képviselők azt az előterjesztést, mely szerint a Magyar Torna Szövetség 390 millió forintos támogatásával tornacsarnok épül a Nyíregyházi Egyetem melletti telken, ami ha felépül, az önkormányzat tulajdonát képezi." 

(Forrás: SZON)

 

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület köszönetét fejezi ki Dr. Magyar Zoltánnak, a Magyar Torna Szövetség elnökének, a Sport Államtitkárságnak és Dr. Kovács Ferencnek, a Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármesterének.

 

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület külön köszönetét fejezi ki a tornászainak, a tornászok szüleinek és edzői gárdájának, hogy kitartó munkájukkal és támogatásukkal biztosítják az NYTSE működését.

 

A közeljövőben egy korszerű 1000 nm-es szivacsgödrös csarnokban tudnak majd a tornászok edzeni!

HAJRÁ NYTSE!

 

 

                                                                                                                                                                                                          Tisztelettel: 

Kovács Gábor

elnök

Nyíregyházi Torna Sportegyesület

Kiemelt kommunikációs partnerünk

Támogatóink