Nyíregyházi torna sportegyesület - A torna minden sport alapja!
+36 70 455 6453         info@nytse.hu
IMG-LOGO

Hírek

IMG-BLOG 2019-10-21

Újabb támogatást nyert a Nyíregyházi Torna Sportegyesület

Mind a versenysportban mind a rekreációs torna esetében kiemelt szerepe van, hogy milyen eszközöket vehetünk igénybe a mozgások tanulásánál, gyakorlásánál és kivitelezésénél. A kiváló kiegészítő tornaszerek nagymértékben befolyásolják a biztonságos edzés és a fejlődésünk folyamatosságát is. Ezek a szerek sok esetben jelentős kiadásokat jelentenek a Nyíregyházi Torna Sportegyesület életében, viszont minden alkalmat igyekszünk megragadni, hogy pályázatok, támogatások révén tudjuk biztosítani tagjaink számára.

 

Egy újabb mérföldkőhöz érkezett el a Nyíregyházi Torna Sportegyesület, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkárságának 500000 Ft-os támogatása biztosít. Ezt a támogatási összeget az Egyesületünk újabb kiegészítő sporteszerek vásárlására fordítja teljes egészében.

 

"Tisztelt Nyíregyházi Torna Sportegyesület,

 

Örömmel értesítjük, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkársága (a továbbiakban: Államtitkárság) által meghirdetett, HISZEK Benned Sport Program II. alprogramja IV. ütemének (a továbbiakban: Program) keretében benyújtott támogatási kérelmüket az Államtitkárság, 500000 Ft, azaz ötszázezer forint erejéig befogadta és támogatja."

 

Ezúton is köszönjük Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkárságának és az Egyesület tagjainak, edzőinek, támogatóinak a bizalmát és a hétköznapok fáradtságos, kitartó munkáját.

 

Hajrá NYTSE!

Kiemelt kommunikációs partnerünk

Támogatóink