Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453

Lénárt stefánia

Gyermekkorom óta a sport adta meg nekem azt a teret, amelyben a bennem tolongó energiáimat levezethettem. 6 éves koromban ismerkedtem meg az aerobic sportággal, amibe azonnal szerelmes lettem. A debreceni Flex HD egyesületben nevelkedtem. Akkori edzőim kitartó munkájának és az odaadásomnak köszönhetően számos hazai versenyen, Magyar Kupán és Világ Bajnokságon nyertesként vettem részt. Eredményeim: 4 arany Világbajnoki érem páros trió csapat, 1 arany nemzetközi érem egyéni, többszörös Magyar Kupa bajnok és 6 szoros ezüst érmes egyéni, páros, trió és csapat, többszörös diákolimpia bajnok és 6 szoros ezüst érmes trió és csapat, többszörös magánrendezésű verseny bajnok trió és csapat.
Sérülés miatt sajnos be kellett fejeznem a versenysportot, de ez nem vette kedvem. A regenerálódásom után különböző sportágakban próbáltam ki magam, mint Balett, versenytánc és ritmikus sportgimnasztika. Tanulmányaimat a Metropolitan Egyetem Reklám és PR specializáción fejeztem be Budapesten.
Ezt követően külfödre költöztem a fejlődésem érdekében, brit gyerekeknek tartottam előadást a sport fontosságáról és aerobik órákat tartottam.
Hazatérve, itthon az NYTSE -hez csatlakozva, szeretném mind azt átadni a sportolni vágyó gyerekeknek, amit én a sok évek alatt átéltem és megtapasztaltam.
Aerobikos versenyzőként elsajátított technikai tudásomat február elején tartott bíró képzésen frissítem fel, hogy az áprilisi Magyar Kupára magabiztosan készítsem fel a gyerekeket.
Folyamatosan bővítem tudásomat a FIG által elérhető angol nyelvű szakanyagokból és tartott kurzusokból, aktuális trendekről.
A célom az, hogy a gyerekek szeretetből és jókedvvel járjanak edzésekre, aki kiváló versenyzővé szeretne válni, annak mindent megadok, hogy a legjobbak között lehessen.
crossmenu