Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2022.03.25.

Lenyűgöző sikerek az Aerobik diákolimpia keleti fordulóján

A fergeteges NYTSE ÁLLÓFOGADÁS és TÁJÉKOZTATÓ rendezvényen az aerobikosok is nagy sikerű bemutatót tartottak, de pihenni nem sok idejük maradt, mert másnap, március 19-én, szombaton, az Orosházán megrendezésre került Aerobik Diákolimpia DO Kelet Területi fordulóján vettek rész.

Az aerobikosok 3 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei iskolát is képviseltek több csapattal és egyéni indulóval.

A nagykállói Korányi Frigyes Görögkatolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumból 2 Challenge csapat is indult.
A Challenge UP3 korcsoportban a Choma Lotti, Gura Hanna Judit, Molnár Mira és Németh Adél alkotta csapat az I. helyen végzett.
A Challenge UP3 korcsoportban a Bíró Nóra, Bodnár Csenge, Erdei Lili, Nagy Norina Csenge, Szelley Fanni és Szilágyi Hanna Dóra tagokból álló csapat II. helyezést ért el.

Az Ibrányi Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium tanulóiból álló csapat a Challenge UP2 korcsoportban indult. A csapat tagjainak, Gégény Dórának, Hajdú Napsugárnak, Kovács Lillának és Varga Majának ez életük első versenye volt. A hatalmas érzelmek és a magasfokú izgalom ellenére a csapat nagyon szépen teljesített, így a IV. helyen zártak.

A Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium diákja, Gadányi Emma ebben az évben már Basic kategóriában, egyéniben indult. Gyakorlatával a kiemelkedő III. helyezést érte el.

„Büszke vagyok a lányokra, mert nagyon szép eredményeket értek el. A döntőben nehéz dolgunk lesz, de a mostani tapasztalatokból merítve, biztos vagyok benne, hogy magabiztosan lépnek majd színpadra” – mondta Lénárt Stefánia, edző.

Az Aerobik Diákolimpia Országos Döntője április 23-án, szombaton kerül megrendezésre Piliscsabán.

Képes beszámolónkhoz kattints ide!
https://nytse.hu/bwg_gallery/lenyugzo-sikerek-az-aerobik-dikolimpia-keleti-forduljn/

Gratulálunk és további sikeres felkészülést, szereplést kívánunk!

Hajrá NYTSE!

crossmenu