Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2024.04.19.

Lenyűgöző teljesítmény a Fit Kid EB kvalifikációs versenyen!

Hódmezővásárhelyen a Balogh Imsi Sportcsarnokban a Hód-Fitness SE által megrendezésre került a Fit Kid I. és II. osztályú kvalifikációs versenysorozat első fordulója 2024.04.13.-án szombaton. A Nyíregyházi Torna Sport Egyesületet Gadányi Emma képviselte egy igencsak lenyűgöző koreográfiát előadva.

Emma egy egyéni gyakorlattan indult az I. osztályú versenyen. Erőt és energiát nem kímélve keltette életre a Nod Diana által megálmodott koreográfiát, amely mozdulatait Kovács Gábor szakértelmének segítségével tökéletesített. A versenyen közel 400 sportoló mérte össze tudását. Emma a csodálatos teljesítményének köszönhetően, hatodik helyezést ért el, ezzel még tovább emelve az NYTSE színvonalát.

A Fit Kid I. és II. osztályú kvalifikációs versenysorozat második fordulója 2024. 05. 11-12.-én Szolnokon kerül megrendezésre. A verseny házigazdája a New Top Talent Se lesz. Az NYTSE sportolói és edzői együttes erővel készülnek és fejlődnek napról napra, hogy a következő versenyen még csodálatosabb koreográfiával nyűgözzék le a bírókat és a nézőket

Gratulálunk Gadányi Emmának a versenyben elért eredményéért, illetve köszönjük Nod Dianának és Kovács Gábornak a professzionális felkészítést!

A Versenyen készült képekért kattints ide!

Csatlakozz te is!

A NYTSE nem csak egy sportegyesület, hanem életre szóló élményeket és barátokat is magában rejt. A Nyíregyházi Torna Sportegyesület szakosztályaiban folytatott sportolás fejleszti a kitartásod és sok helyre eljuthatsz versenyezni. Hozzáértő edzőinknek köszönhetően mindig motivált leszel és a lelkesedésed sem fog alábbhagyni. A folyamatos versenyek felkészítenek a stresszhelyzetek és az adrenalin kezelésére. A közös ünneplés örömét és a fellépés előtti feszült izgalmat egy összetartó közösség biztonságába tapasztalhatod meg.

Gyere, és csatlakozz te is a Nyíregyházi Torna Sport Egyesület családjához. Váltsd valóra az álmod és legyél te is kiváló sportoló. Nem számít, hogy óvodás, haladó vagy teljesen kezdő vagy, lépésről lépésre felkészítenek téged az edzőink, hogy akár már a következő versenyen te is részt vehess.

crossmenu