Írj nekünk most!
Aerobik szakág: +36 30 558 4834
Központi telefonszám: +36 70 455 6453

Magyar D. Judit

Flexi-Team Aerobik és Torna Klub alapító és elnök,
Flexi-Team Aerobik és Torna Klub nyíregyházi szakosztály vezető,
torna és aerobik edző,

Gyermekkorában ismerkedett meg a szertornával és később egyetemistaként (1990-ben) szeretett bele az aerobik sportba. Az Eszterházy Károly Egyetemen, majd a Testnevelési Egyetemen szerzett diplomákat.

Friss diplomásként közel 10 évig tanított az egri Dobó István Gimnáziumban, ahol a testnevelést és gyógytestnevelést is tanított a városban kiszűrt középiskolai gyerekeknek. Fontos része volt munkájának a gimnáziumi tanulók egyetemi felvételire felkészítését tornából.

30 éve népszerűsíti és professzionálisan oktatja az aerobikot és a sportaerobik mellett torna sport alapjait is tőle kaphatják meg a gyerekek.

Magyar D. Judit számára kiemelt fontosságú a folyamatos szakmai megújulás.

Részt vett a Magyar Aerobik Szövetség bírói képzésén.

2018-ban az UEG által Olaszországban megrendezett nemzetközi edzőképzésen tovább fejlesztette szakmai tudását. Igazi élményként tekint arra, hogy az aerobik élvonalába tartozóktól személyesen tudta megismerni a világ legújabb sportági trendjeit.

A Flexi-Team Aerobik Klubot 2005-ben, Nyíregyházán alapította és a kezdetektől a szíve, a motorja a Klubnak. Az elmúlt években több száz gyermekkel ismertette és szerettette meg az aerobik sportág szépségét, mind óvodás és mind iskolás korúakkal egyaránt. Napjaikban is fáradhatatlanul, vidáman, mosolyogva népszerűsíti és oktatja tömegsport órák keretein belül az aerobik-torna alapjait. Fontos feladatának tartja a tehetséges utánpótlás korú gyermekek felkutatását. Az aerobik és a gyerekek iránti szeretet, illetve a professzionális szakmai tudásnak köszönhetően tanítványai Magyar Kupa és nemzetközi versenyeken is számos dobogós helyezést értek el.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyar D. Judit, városunk sportéletének meghatározó, kiemelkedő személyisége.

“A sport a test útján nyitja meg a lelket.”
Szent-Györgyi Albert
crossmenu