Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2023.07.04.

Nyári napközis torna sport- és edzőtábor

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület Nyári napközis torna sport- és edzőtábort szervez augusztus első felében.

Kiknek ajánljuk?

Az NYTSE Nyári napközis torna sport- és edzőtábor nyílt, azaz sok szeretettel várjuk azokat a fiatalokat, akik lételeme a mozgás, a játék és a felhőtlen vidámság.
6 – 18 év közötti korosztály várjuk. A jelentkezéshez nincs szükség előképzettségre.

Kik vezetik a napközis sporttáborokat?

Az NYTSE Nyári napközis torna sport- és edzőtábort tapasztalt sportszakemberek vezetik.

Mikor van az NYTSE Nyári napközis torna sport- és edzőtábor?

Egyetlen egy turnust tervezünk, 2023. augusztus 7. – 11. között.

Milyen programok lesznek?

Minden nap sokféle gyakorlatot végzünk és számos érdekes, mozgásos játékot játszunk az edzők irányításával. A felhőtlen vidámságot biztosítják a trambulinozás, az aerobik- és torna gyakorlatok vagy akár a labdás játékok.

Helyileg hol lesznek a táborok?

Az NYTSE Nyári napközis torna sport- és edzőtábor Ibrányban kerül megrendezésre. A nyíregyháziaknak az utazásban tudunk segíteni.

Van-e étkezés?

Minden tábori napon biztosítjuk a tízórait, az ebédet és az uzsonnát is. Ezen étkezések díját tartalmazzák a turnusok díjai.

Mennyibe kerül egy turnus? Mennyi a részvételi díj?

A részvételi díjakat ebben az évben 48.000 Ft/fő/5 nap állapítottuk meg. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk, amelynek része a regsztráció (itt tudsz regisztrálni: https://nytse.hu/tabor-2/) és a részvételi díj határidőig történő beérkezése az egyesület bankszámlájára. A jelentkezési határidő: 2023. július 31.

Jelentkezhetek akár 1 vagy 2 napra is?

NYTSE Nyári napközis torna sport- és edzőtábor egy-egy napjára is jelentkezhetsz, de ebben az esetben nem a regisztrációs felületen keresztül, hanem írj egy Jelentkezés tárgyú email-t a info[kukac]nytse.hu címre. Az emailben add meg az adataidat és nevezd meg azokat a napokat amelyeken részt szeretnél venni.

Mennyi a díja ha csak egy-egy napra jelentkezem?

A napi részvételi díj összege 10.000 Ft/fő. A díj tartalmazza az aznapi 3-szori étkezést is. A napi részvétel esetén a testvérkedvezmény nem érvényesíthető.

Kaphatunk-e kedvezményt?

A sport tematikájú táborunkba kedvezményt biztosítunk azoknak, akik a testvérükkel együtt a tábor teljes időintervallumára jelentkeznek, érkeznek. A testvérkedvezmény összege 2.000 Ft. A testvérkedvezmény csak és kizárólag az 5 napos jelentkezés esetén érvényes.

Nagyon sok gyerek lesz? Mennyire tudnak majd odafigyelni a gyerekemre?

Az NYTSE Nyári napközis torna sport- és edzőtábor nem tömegtábor, hanem sport tematikájú, professzionális sportszakemberekkel, edzőkkel tartott foglalkozások.

A tábort minimum 20 fő részvételével indítjuk, de a részvételi létszám limitált, a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk.

Hogyan jelentkezhetünk?

A regisztrációt pár kattintással el lehet végezni. Az alábbi online felületen csak ki kell választani a tábort, beírni a jelentkező nevét, születési idejét és egyéb adatokat, majd elfogadni az Adatvédelmi szabályzatunkat…. és már rögzítésre is került. Ezt követően kérjük szépen elutalni a tábor díját, 48.000 Ft-ot, ezzel érvényesítésre került a jelentkezési igény. Nincs más dolga a jelentkezőnek, mint várni a visszajelzésünket, visszaigazolásunkat!

Jelentkezéshez kattints IDE!

Várunk sok szeretettel az NYTSE Nyári napközis torna sport- és edzőtáborban! Hajrá NYTSE!

crossmenu