Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2024.01.11.

Sportszülők Akadémiája

Az NYTSE büszke minden egyes sportolójára, legyen akár kezdő ovis csoportos vagy akár haladó tornász. A kiváló eredmények eléréséért köszönet illeti a sportolók szüleit is, akiknek odaadó támogatása felbecsülhetetlen. A szülők nélkülözhetetlen pillérek, és hálásan köszönjük az áldozatos munkát, amit a gyermekek fejlődése érdekében tesznek. Ezekkel a gondolatokkal szeretnénk felhívni a Szülők és a Tagság figyelmét egy újonnan induló rendezvénysorozatra, amelynek tájékoztatóját az alábbiakban tesszük közzé.

"Tisztelt Sporttársak!

 A Magyar edzők Társasága 2024-ben elindítja a „Sportszülők Akadémiája” rendezvénysorozatot. A rendezvények minden hónap harmadik csütörtökén 18-20 óráig lesznek, jelenléti formában a Magyar Sport Házában és online is követhetően. A rendezvényeken neves edzők, sportszakemberek és sportolók tájékoztatják a szülőket a gyermekük sportolásával kapcsolatos tudnivalókról, tanácsokat, információkat adnak ahhoz, hogy a szülők minél hatékonyabban tudjanak együttműködni az edzővel, a sportegyesülettel, segítve ezzel gyermekük sportolásának eredményességét. A rendezvényeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

 Az első rendezvény időpontja: 2024. január 18. 18-20. óráig.

A témák: Milyen sportszülő vagyok? Milyen a jó utánpótlás-edző?

Előadók: Dr. Kovács Krisztina sportpszichológus és Dr. Kemény Dénes mesteredző.

Regisztrálni az alábbi linken lehet a személyes jelentlétű konferenciára:

https://magyaredzo.hu/rendezveny/sportszulok-akademiaja-konferencia-2024-januar-18/

 A Sport TV a rendezvénysorozatot beharangozó beszélgetést készített az ötletgazdákkal, Dr. Kovács Krisztina sportpszichológussal és Köpf Károly MET főtitkárral, mely az alábbi linken megtekinthető:

https://magyaredzo.hu/januarban-indul-a-sportszulok-akademiaja/

Hajrá NYTSE!

crossmenu