Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2020.12.02.

Tantermi edzés szünet

Tisztelt Tornászok! Kedves Szülők! Tisztelt Tagság!   A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) sz. Korm rendelet sportra vonatkozó rendelkezései alapján az NYTSE továbbra is megtarthatja az edzéseit (a MATSZ tájékoztató és határozata a hír végén).
  Ezzel szemben a Korzó Bevásárlóközpont kormányrendelet értelmezése alapján a helyiségeket nem tudják biztosítani, így ismét rövid szünetet kell elrendelnünk, míg a terem kérdését újra meg nem oldjuk.   Az NYTSE vezetősége, szakágainak minden edzője gyors megoldásban bízik és mindent megtesz azért, hogy rövid időn belül legyen egy stabil terem. Így, a héten a szombati edzések elmaradnak.   A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések első üteménél már megmutatta az NYTSE közössége, hogy együtt, közösen erősek vagyunk! Nem lesz ez másképpen most sem!   Hajrá NYTSE! Hajrá TORNASPORT!     MATSZ tájékoztató és határozata:

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) sz. Korm rendelet sportra vonatkozó rendelkezéseiről

 A sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló személyekre (akik versenyengedéllyel rendelkeznek) vonatkozó szabályok:

sportolási tevékenységükben nem korlátozhatók;

- sportmérkőzéseket zárt kapuk mögött tarthatnak;

- edzésre vagy sporteseményre való eljutás és hazajutás esetében mentesülnek a kijárási tilalom szabályai aló, tehát este 8 és reggel 5 óra között a lakhelyük (tartózkodási hely, szálláshely) és az edzés/sportrendezvény helyszíne között közlekedhetnek, de rendelkezniük kell az ezt igazoló okirattal;

a jégpályákat, uszodákat, edző- és fitnesztermeket, sportlétesítményeket látogathatják;

- nem kell maszkot viselniük a bevásárlóközpontokban lévő, sportolási célra szolgáló helyiségekben. 

A MATSZ Elnökség 2020/28 2020. 11. 10-én hozott határozata alapján:

Felhívjuk a Tisztelt Szakág figyelmét, akik még nem vettek részt a szövetség által rendezett versenyeken, de tanfolyam szinten az utánpótlást képezik, lehetősége van „B” kategóriás versenyengedély kiváltására, melynek díja 1.000 Ft. A versenyengedély tartalmaz sportolói biztosítást, érvényessége tárgyévre szól.

crossmenu