Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2024.07.04.

Új, nyári edzésrend

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület edzései nyáron is gőzerővel folytatódnak, hiszen a sportban a rendszeresség és a folyamatosság alapvető fontosságú. A nyári időszak ideális lehetőséget biztosít arra, hogy a sportolók még intenzívebben fejlesszék képességeiket és formában maradjanak. Az egyesület edzői külön figyelmet fordítanak arra, hogy változatos és motiváló edzésprogramot kínáljanak, amely segít fenntartani az érdeklődést és a lelkesedést. A folyamatos edzés nemcsak a fizikai állóképességet, hanem a mentális felkészültséget is erősíti, amely elengedhetetlen a versenyeken való sikeres szerepléshez. Az edzések során szerzett rutin és kitartás hosszú távon meghozza gyümölcsét, hiszen a sportolók teljesítménye folyamatosan javul. A nyári edzések különleges jelentőséggel bírnak, hiszen ilyenkor van lehetőség a technikai és taktikai elemek elmélyítésére is. A közösségi szellem erősítése szintén kiemelt szerepet kap, hiszen az egyesület tagjai egymást támogatva, együtt küzdenek céljaik eléréséért. A nyári időszak lehetőséget ad arra is, hogy új tagok csatlakozzanak az egyesülethez, akik friss energiát hoznak a csapatba. Összességében elmondható, hogy a Nyíregyházi Torna Sportegyesület nyári edzései nélkülözhetetlenek a sportolók fejlődése és sikerei szempontjából.

A nyár egyben pihenés, a feltöltődés és a feledhetetlen nyaralások időszaka is. Ezért a nyári edzések rendje mindig különleges, mindig más mint az év többi részében.

Ebben az évben is nyári edzésrend szerint folynak az NYTSE edzései.
Kérjük, tekintsétek meg a csoportok pontos edzésrendjét!

Nyíregyháza

○ A kezdő és a versenyző fitkides csoport tánc edzése összevonva lesz megtartva keddenként 10:00-tól 11:30-ig a városmajori művelődési házban.
Az első edzés ebben az időpontban július 9.-én lesz.

○ Július 15 és 20 között nem tartunk Nyíregyházán edzéseket a nyírbátori edzőtábor miatt. Megadjuk a lehetőséget arra, hogy a gyerekek a heti két edzésen részt vegyenek amennyiben kijönnek Nyírbátorba. Az edzések helyszíne: Báthory Anna Református Általános Iskola, Nyírbátor Fáy András u. 17, 4300. Ez a két edzés kedden és csütörtökön 2 órától 4 óráig lesz.

○ Július 22-től az edzések helyszíne és időpontja változik. A Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskolában leszünk, Könyök u. 1/a, 4400. Az ovis torna hétfőn és szerdán 4-től 4:45-ig, kezdő FitKides csoportok valamint a fiú csoport edzése pedig hétfőn és szerdán 5-től 7-ig lesz megtartva. A versenyző csoport 5-től 8-ig edz majd ugyan ezeken a napokon.

Nyírbátor

○ A haladó csoport kedden 17:30-tól 19:30-ig valamint csütörtökön 18:15-től 19:45-ig edz.

○ Az óvodás torna csütörtökön 17:30-tól 18:15-ig, a kezdő és a haladó csoport 18:15-től 19:45-ig lesz megtartva.

○ A nyíregyházi edzőtábor idején (augusztus 12-17) a nyírbátori edzések elmaradnak, viszont kedden és csütörtökön 2 órától 4 óráig ők is részt vehetnek a heti két edzésükön, amennyiben eljönnek Nyíregyházára.

A két edzőtábor ideje alatt (júl. 15-20 aug. 12-17) az ovis tornát Nyíregyházán és Nyírbátorban nem tudjuk megtartani. Megértésüket köszönjük!

Köszönjük a figyelmeteket!

Csodaszép nyarat kívánunk!

Hajrá NYTSE!

crossmenu