Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2020.12.02.

Új terem, új szabályok

Kedves Szülők, Gyerekek!

Nagyon örülünk, hogy ilyen gyorsan megtaláltuk új edzőtermünket és szinte zökkenőmentesen folytatódnak az edzések.

FONTOS! Csütörtök (2020.11.19) 19.30 óráig a megküldött nyomtatványokat az igazoláshoz aláírva és le tanúztatva eljuttatni szíveskedjetek edzőinkhez. Ennek hiányában a gyerekek nem látogathatják edzéseinket, illetve működésünket sem szeretnénk kockáztatni. Köszönjük megértéseteket és együttműködéseteket!

Gyermekeink, szülők, tagok és az edzőink érdekében, illetve a megváltozott edzéshelyszínre való tekintettel az alábbi szabályokat tartsuk be:

 1. 1. Az edzésen résztvevők a megkezdés előtt 10 perccel érkezzenek, öltözzenek át az edzés megkezdésének időpontjára, így tudjuk biztosítani a lehető legkevesebb érintkezést!
 2. 2. A Kerékvár területére a belépés kizárólag maszkban, kézfertőtlenítést követően történhet. Az orrot és szájat is elfedő maszkot csak a tornaterembe lépés előtt levenni.
 3. 3. Szülők nem tartózkodhatnak az épületben!
 4. 4. Lehetőleg edzőruhában érkezzenek a gyerekek, hogy az edzés megkezdésének időpontjára átöltözve legyenek.
 5. 5. A terembe lépéskor az utcai cipőt le kell venni és az ott elhelyezett szőnyegre/polcra kell ráhelyezni!
 6. 6. Minden érkezőnek a belépéskor a kézfertőtlenítés kötelező (a kézfertőtlenítő biztosítjuk)!
 7. 7. OVIS csoportok résztvevői (aerobik és torna)
 • - Szerdán legkésőbb 16.50 órára érkezzenek meg! 17.00 órakor a bejáratot kulccsal bezárjuk, ezzel is az edzés biztonságát szeretnénk biztosítani. Az épület bejáratánál fogjuk várni a gyerekeket, ott átvesszük őket a szülőktől, felkísérjük az öltözőbe és segítünk átöltözni. A szülők 17.55 órára jöjjenek a gyerekekért, az edzők pedig a főbejáratnál átadják őket.         
 • - Szombaton legkésőbb 08.50 órára érkezzetek meg és 09.00 órakor a bejáratot szintén kulccsal bezárjuk. Az épületben az edzők a szerdai nap szerint "navigálják" a gyerekeket.
 1. 8. Iskolás korú csoportok résztvevői (minden más csoport aki nem az ovisba jár)
 • - Edzés megkezdése előtt legkésőbb 10 perccel érkezzen meg! A szülő az épületbe már ne kísérje be a gyermeket, egyedül jöjjenek fel az öltözőbe, ahol már várják és fogadják az edzők őket.
 • - A bejárati ajtót kulcsra zárva tartjuk edzésidőben, ezért kérjük, hogy értesítsétek edzőtöket előre (sms, messenger, telefon, email) ha nem tudtok az edzésen megjelenni vagy késni fogtok! Ezzel is szeretnénk elkerülni a kellemetlenségeket.
 1. 9. Kérjük a szülőket, hogy ha a gyermekük lázas, tüsszög, akkor az edzésekre ne hozzák el, minden ilyen esetben kérjük jelezni az edző felé!
 2. 10. Kérjük a szülőket, hogy a gyerekeket a fenti szabályokról tájékoztassátok!

A gyermekeink, a szülők, a tagok, az edzőink, azaz mindannyiunk érdekében kérjük, hogy a szabályokat tartsuk be!

Köszönjük a megértéseteket és bizalmatokat!

crossmenu