Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2021.06.16.

Változás két csapatban is, sérülés és visszatérés

Az NYTSE szervezése által megvalósult Aerobik Magyar Kupa I. fordulóját követően, a kupasorozat második helyszínének Nyíradony adott otthont, a múlt hétvégén, június 11-12-én.

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület aerobik szakág 3 Challange és 5 Basic egysége vett rész. Az Aerobik Magyar Kupa I. fordulóját követően nagyon kevés idő jutott a produkciók csiszolására és két csapatban is változtatni kellett sérülés és egyéb ok miatt. Így nehézségekkel tűzdelt felkészülési idő után vágtak neki az NYTSE versenyzői a megméretetésnek.

Az Aerobik Magyar Kupa II. fordulóján már két egyéni versenyzővel erősítve képviseltette magyát a Nyíregyházi Torna Sportegyesület. Vadas Zsuzsanna bokasérülés miatt hosszabb kihagyás után tért vissza, míg Bakk Jázminnak, az NYTSE aerobik szakág reménységének, pedig élete első versenye volt a nyíradonyi forduló.

„Összességében elmondhatjuk, hogy büszkék vagyunk a versenyzőinkre, bár úgy érezük, hogy talán egy kicsit túlizgulták a versenyzőink. A túlzott izgalom visszaköszön az eredményeken, de a versenyrutin megszerzése hosszabb folyamat. Ennek az útnak az elején vagyunk. Hiszünk, bízzunk a versenyzőinkben, mert tehetségesek, lelkesek és kitartóak. Biztosak vagyunk abban, hogy az Aerobik Magyar Kupa III: fordulóján való szereplésünk eredményességét előmozdítja a komplex nyári edzéstervünk és az edzőtáboraink speciális jellege.

Gratulálok a csapatnak! Külön gratulálok Bakk Jázminnak élete első versenyszerepléséhez és Vadas Zsuzsannának, hogy a sérülést követően fizikálisan ilyen jól bírta a terhelést!” – mondta Lénárt Stefánia, az NYTSE aerobik edzője

Az Aerobik Magyar Kupa II. forduló eredményei:

Challenge UP4 csapat: 5. helyezett
Bíró Luca Ágnes, Jakab Hanga Flóra, Krómer Mia, Lovász Emma, Mányák Orsolya

Challenge UP3 csapat: 6. helyezett
Csirpák Vivien, Deák Villő, Kozák Panna, Papp Zsófia, Tóth Emma Aida

Challenge UP2 csapat: 11. helyezett
Gadányi Emma, Horváth Míra Kinga, Mogyorósi Flóra, Nagy Réka

Basic UP4 trió: 4. helyezett
Barta Kinga, Erdei Luca, Támba Réka

Basic UP3 trió: 16. helyezett
Ecsegi-Tóth Anna, László Hanna, Támba Réka

Basic UP3 trió: 9. helyezett
Ecsegi-Tóth Anna, László Hanna, Támba Réka, Veress Vivien

Basic UP2 egyéni: 14. helyezett
Bakk Jázmin

Basic UP1 egyéni: 21. helyezett
Vadas Zsuzsanna

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület aerobik szakága gőzerővel készül egész nyáron, hogy az őszi Aerobik Magyar Kupa III. fordulóján is szép eredményeket érjen el.

Hajrá aerobik! Hajrá NYTSE!

crossmenu