Írj nekünk most!
Központi telefonszám: +36 70 455 6453
2021.03.05.

Változások március 8-tól

Kedves Tornászok! Tisztelt Szülők!

A március 8-án életbe lépő kormányrendeletre tekintettel – a rendelet visszavonásáig – változnak az edzések időpontjai és esetenként a helyszínek is.

A változásokat, időpontokat, helyszíneket az NYTSE oldalán (https://nytse.hu/csoportok/ ) érítek el.

Ovi torna - szünetel

Azon csoportokban, ahol online edzés lesz, az edzésekkel kapcsolatos információkat és a csatlakozási linkeket az edzők továbbítják az érintettek felé.

A rendkívüli helyzet alatt Viberen is fogunk kommunikálni a szülőkkel. Emellett minden fontos információ megtekinthető lesz a www.nytse.hu honlapon, illetve a Facebook oldalunkon.

Kérünk minden szülőt, hogy a Viber alkalmazást töltse le a telefonjára. A csoport meghívókat az edzőktől fogják hamarosan megkapni.

A fokozott járványhelyzet miatt az edzésre belépők testhőmérsékletét ellenőrizzük. Emellett rendszeresen fertőtlenítünk. Kérjük, hogy a megadott időpontnál korábban ne hozzák gyermekeiket az edzésre.

Ezen a héten a márciusi számlák kiküldésre kerültek. Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy a számlán szereplő teljes összeget fizessék meg az egyesület részére. Mivel előre nem tudható, hogy a rendkívüli helyzet meddig fog tartani, a márciusi hónapra esetlegesen befizetett többlet tagsági díjakat az áprilisi számlákban fogjuk elszámolni.

Vigyázzunk egymásra!

Hajrá NYTSE!

crossmenu